Locatie Schenkel maakt gebruik van het online systeem TSO-assistent.net

U kunt als ouder/verzorger op flexibele wijze de overblijf van uw kind reserveren en net zo makkelijk weer annuleren, namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week. U betaalt uiteindelijk alleen de feitelijk afgenomen overblijfmomenten, na ontvangst van een gespecificeerde declaratie.

Om gebruik te maken van onze overblijf dient uw kind geregistreerd te staan in ons administratiesysteem                     TSO-ASSISTENT. 
Voor registratie 
klik hier

Handleiding voor reserveren en annuleren van de overblijf

U zult dus niet meer gebonden zijn aan een abonnement of een strippenkaartsysteem en de kinderen hoeven ook niet meer met contant geld naar school.

De school krijgt op deze manier betere controle over de aanwezigheid of afwezigheid van een kind en kan gericht maatregelen nemen in bijzondere situaties. Ook is er beter zicht op medicatie, dieet of andere zaken die aandacht behoeven. 

Bij onafgemelde afwezigheid of bij onaangemelde aanwezigheid zult u om administratieve reden gelijk bericht ontvangen per email.

Voor ouders/verzorgers die niet beschikken over internet, zal op school een computer beschikbaar zijn, eventueel met hulp, zodat u toch zonder probleem overblijf kunt reserveren.
Locatie Groenewoud
Eikenlaan 88d
3203 BM Spijkenisse
Locatie Schenkel
Rijnlaan 25
3207 PE Spijkenisse
Algemeen
© 2021  obs De Piramide
Powered by BasisOnline