Regels en afspraken TMO

U moet uw kind zelf brood melk en fruit meegeven. Alle overblijfspullen dienen voorzien te zijn van naam i.v.m. zoekraken.
De overblijfouders stimuleren de kinderen hun boterhammen op te eten, zij zullen dit echter niet verplichten. Het kan dus voorkomen dat uw kind niet alles heeft opgegeten.
Blikjes frisdrank, chips en snoep zijn niet toegestaan.
 
De kinderen worden op de locatie Groenewoud om 12.00 uur in de klas opgehaald en gaan eerst een half uur buiten spelen onder toezicht. Daarna gaan zij aan tafels in een apart ingericht lokaal aan tafels eten. Op de locatie Schenkel wordt er eerst gegeten en daarna (buiten) gespeeld.
Er mag alleen gespeeld worden met het spelmateriaal dat door de overblijfouders is aangewezen. Om 13.05 uur is alles opgeruimd en worden de kinderen naar hun klaslokaal gebracht.
 
Ook voor het overblijven gelden dezelfde gedragsregels die binnen de school  gelden. Kinderen die de (kapstok)regels  met regelmaat overtreden na herhaalde waarschuwingen van de overblijfouders, krijgen  een brief mee naar huis waarin u over dit gedrag wordt geïnformeerd. Bij aanhoudend negatief gedrag gaan wij met u in gesprek en kan de leerling (tijdelijk) worden geschorst.
 
Om met de overblijfouders kennis te maken, kunt u gerust  eens binnenlopen tijden het overblijven. Zij zullen ook op de informatieavond aanwezig zijn om zich aan u voor te stellen. Indien de overblijfcommissie bepaalde zaken onder uw aandacht wil brengen, doet zij dat via het maandbulletin.

U kunt alle communicatie ook via email regelen

Manja Bossers; locatie Schenkel                   
tmopiramideschenkel@gmail.com

Laila van Krevel                 : locatie Groenewoud            
tmopiramidegroenewoud@gmail.com
.
 
Locatie Groenewoud
Eikenlaan 88d
3203 BM Spijkenisse
Locatie Schenkel
Rijnlaan 25
3207 PE Spijkenisse
Algemeen
© 2021  obs De Piramide
Powered by BasisOnline